Leje af toiletvogn i Aabenraa

leje af toiletvogn i Aabenraa - VATS.DK

Vi udlejer toiletvogne i Aabenraa og omegn

Til fester eller arrangementer i Aabenraa, hvor der er brug for leje af en toiletvogn, tilbyder vi en rigtig fin vogn.

De toiletvogne vi lejer ud i Aabenraa og omegn er både meget mobile og har et højt hygiejneniveau.

Vores toiletvogne er af højeste kvalitet, i stilrent design og til gode konkurrencedygtige priser.

Er du interesseret i at leje én eller flere toiletvogne til et event i Aabenraa eller i omegnen, skal du bare klikke på GÅ TIL BESTILLING nederst på siden og herefter vælge ”Toiletvogne” øverst i menuen til venstre. Toiletvognene skal afhentes i Vejen. Alternativt kan levering bestilles.

På vores bestillingsside kan du også leje en masse andet til fester og arrangementer.

Info om toiletvogn til udlejning i Aabenraa og omegn:

Dobbelt VIP vakuum toilet ⭐⭐⭐⭐⭐

Den toiletvogn vi tilbyder til udljening i Aabenraa og omegn, er den mest avancerede på markedet. Den skal kun tilsluttes strøm og kan derfor bruges til mange forskellige arrangementer. Vores vacuum-toiletvogne har nemlig den ret store fordel, at de ikke skal tilsluttes til hverken vand eller kloak. Det er indbygget i vognen.

Derudover er den blant de pæneste og mest hygiejniske på markedet. Der er to rum med hver ét vandskyllende toilet og én porcelænshåndvask.

Toiletvognen har en tankkapacitet på ca. 600 besøg, hvilket svarer til ca. 100 personer til en fest. Skulle behovet for en større tankkapacitet være der, er det muligt at pumpe i ekstern tank eller kloak. Derved kan toiletvognen klare endnu større events i Aabenraa og omegn.

Vakuumtoilettet har et meget lavt vandforbrug på ca. ½ liter pr. skyl. Det foregår samtidig i et lukket anlæg, som er medvirkende til et højere hygiejneniveau.

Idet der ikke kræves nogen former for tilslutning ud over almindelig 230 v strøm, har toiletvognen meget høj mobilitet og er derved yderst velegnet til mange forskelige typer af arrangementer, fester, receptioner, byfester o.l. i Aabenraa og omegn. Den stilles hurtigt op og kan nemt flyttes, hvis der opstår behov for det.

Toiletvognen har en egenvægt på 1.500 kg.

Vi har en vognpark på 5 stk. af denne type toiletvogne til udlejning. Vi kan derfor også hjælpe, hvis der er behov for at leje mere end én.

Vi tilbyder både at levere og afhente vognen. Rengøringen sørger vi altid for.

Lyder det interessant, og ønsker du at leje én toiletvogn til dit arrangement i Aabenraa, så klik på Gå til Bestilling ↓↓ og vælg “Toiletvogne” øverst i menuen til venstre.

I vores webshop kan du leje meget mere end toiletvognen. Vi er specialister i alt til festen.

GÅ TIL BESTILLING !