Leje af toiletvogn i Billund

leje af toiletvogn i Billund - VATS.DK

Udlejning af toiletvogne – Billund og omegn

Skal du afholde et arrangement eller en fest i Billund eller omegn og har behov for at leje en toiletvogn? Så kan vi hjælpe med en af de fineste toiletvogne på markedet.

De toiletvogne vi udlejer i Billund og omegn er nemlig af højeste kvalitet. De er mobile, sanitære og til en konkurrencedygtig pris. Toiletvognen skal kun tilsluttes strøm.

Har du behov for du én eller flere toiletvogne til et event i Billund, kan du bestille ved at klikke på GÅ TIL BESTILLING nederst på siden og herefter vælge ”Toiletvogne” øverst i menuen til venstre. Toiletvognene skal afhentes i Vejen. Alternativt kan levering bestilles.

På denne bestillingsside er det også muligt at leje alt det andet til festen eller arrangmentet.

Info om toiletvogne til udlejning i Billund og omegn:

Dobbelt VIP vakuum toilet ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi tilbyder én type toiletvogn til udlejning i Billund og omegn, og det er den mest avancerede på markedet. Vores vacuum toiletvogn skal kun tilsluttes strøm. Det øger mobiliteten betragteligt, og den kan bruges til mange forskellige arrangementer. Kloak og vand er på smart vis indbygget i vognen.

Vores toiletvogn er rigtig nydelig at se på og samtidig en af de mest sanitære på markedet. Vognen indeholder to rum, der hver har ét vandskyllende toilet og én porcelænshåndvask.

Toiletvognen har en tankkapacitet til ca. 100 personer til en fest. Det svarer til ca. 600 besøg. Er behovet større, er der faktisk også mulighed for at pumpe i ekstern kloak eller tank. Den kan derved være brugbar ved endnu større events i Billund og omegn.

Vakuumtoilettet har et lavt vandforbrug. Det bruger ca. ½ liter pr. skyl. Alt foregår i et lukket anlæg, så man opnår det højest mulige hygiejneniveau.

Med den høje mobilitet er toiletvognen velegnet til alle typer af arrangementer, fester, byfester, receptioner o.l. i Billund og omegn. Skal kun tilsluttes strøm, så den kan stilles meget hurtigt op og flyttes nemt rundt, hvis der er behov for det.

Toiletvognen har en egenvægt på 1.500 kg.

Vi har 5 stk. toiletvogne af den beskrevne model til udlejning. Derfor kan vi også hjælpe, hvis der er behov for mere end én toiletvogn.

Hvis det ønskes, er det muligt at bestille både levering og afhentning af toiletvognen. Den trælse rengøring sørger vi altid for.

Kan vi friste med udlejning én toiletvogn i Billund eller omegn, så klik på Gå til Bestilling ↓↓ og vælg “Toiletvogne” øverst i menuen til venstre.

I vores webshop udlejer vi meget andet end toiletvogne. Vi er specialister i alt til festen.

GÅ TIL BESTILLING !