Leje af toiletvogn i Esbjerg

leje af toiletvogn i Esbjerg - VATS.DK

Toiletvogne til udlejning i Esbjerg og omegn

Skal du afholde et event i Esbjerg, hvor der er behov for at leje en toiletvogn, så har vi den mest avancerede toiletvogn på markedet.

Vi lejer med glæde toiletvogne med høj mobilitet ud til kunder i Esbjerg og omegn. Toiletvognen skal kun tilsluttes strøm.

Vores toiletvogne er af allerhøjeste kvalitet, i nydeligt design og til konkurrencedygtig pris.

Hvis vi kan friste med udlejning af én eller flere toiletvogne til et arrangement i Esbjerg, skal du bare klikke på GÅ TIL BESTILLING nederst på siden og herefter vælge ”Toiletvogne” øverst i menuen til venstre. Toiletvognene skal afhentes i Vejen. Alternativt kan levering bestilles.

På vores bestillingsside kan du også leje alt det andet til festen.

Info om de toiletvogne, vi udlejer i Esbjerg og omegn:

Dobbelt VIP vakuum toilet ⭐⭐⭐⭐⭐

Den toiletvogn-model vi bruger, er den mest avancerede på markedet. Den skal kun tilsluttes strøm og kan derfor bruges til mange forskellige opgaver. Vores vacuum toiletvogne har nemlig den store fordel, at de ikke skal tilsluttes til kloak eller vand. Det er indbygget i vognen.

Den type toiletvogn vi lejer ud i Esbjerg, er derudover også en af de pæneste på markedet. Der er to rum med hver ét vandskyllende toilet og én porcelænshåndvask.

Toiletvognen har en tankkapacitet til ca. 100 personer til en fest (ca. 600 besøg). Hvis der er behov for det, er der dog mulighed for at pumpe i ekstern tank eller kloak, så den kan klare endnu større arrangementer.

Vakuumtoilettet har et meget lavt vandforbrug på ca. ½ liter pr. skyl. Med et lukket anlæg, hvilket giver et højt hygiejneniveau.

Da der ikke kræves nogen former for tilslutning ud over almindelig 230 v strøm, er toiletvognen særdeles mobil meget velegnet til alle typer af fester, receptioner, byfester o.l. i Esbjerg og omegn. Den stilles meget hurtigt op og kan nemt flyttes.

Toiletvognen har en egenvægt på 1.500 kg.

Vi har 5 stk. toiletvogne af denne type til udlejning, så hvis der er behov for mere end én, kan vi også hjælpe.

Hvis det ønskes, kan vi både levere og afhente vognen, og vi sørger altid for rengøring.

Hvis du vil leje en toiletvogn i Esbjerg, så klik på Gå til Bestilling ↓↓ og vælg “Toiletvogne” øverst i menuen til venstre.

I vores webshop kan du leje meget mere end toiletvognen. Vi har nemlig alt til festen.

GÅ TIL BESTILLING !