Lej toiletvogn i Horsens

leje af toiletvogn i Horsens - VATS.DK

Toiletvogne udlejes i Horsens og omegn

Har du behov for at leje en toiletvogn til en fest eller et arrangement i Horsens, så har vi en af de fineste toiletvogne på markedet.

De toiletvogne vi lejer ud til kunder i Horsens og omegn er af allerhøjeste kvalitet, mobile, sanitære og til en rigtig god pris. Toiletvognen skal kun tilsluttes strøm.

Søger du én eller flere toiletvogne til et arrangement i Horsens, skal du bare klikke på GÅ TIL BESTILLING nederst på siden og herefter vælge ”Toiletvogne” øverst i menuen til venstre. Toiletvognene skal afhentes i Vejen. Alternativt kan levering bestilles.

På vores bestillingsside kan du også leje alt det andet til festen eller arrangmentet.

Yderligere info toiletvogn-udlejning i Horsens og omegn:

Dobbelt VIP vakuum toilet ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi udlejer kun én type toiletvogn i Horsens og omegn, og det er den mest avancerede på markedet. Vores vacuum toiletvogn skal kun tilsluttes strøm, hvilket øger mobiliteten, så den kan bruges til mange forskellige arrangementer. Kloak og vand er indbygget i vognen.

Vores toiletvogn er også en af de pæneste og mest sanitære på markedet. Med to rum der hver har ét vandskyllende toilet og én porcelænshåndvask.

Toiletvognen har en tankkapacitet til ca. 100 personer til en fest, hvilket svarer til ca. 600 besøg. Er der er behov for det, er der faktisk også mulighed for at pumpe i ekstern tank eller kloak. Derved kan den klare endnu større events.

Vakuumtoilettet har et lavt vandforbrug. Det bruger ca. ½ liter pr. skyl. Det foregår i et lukket anlæg, så man opnår et højt hygiejneniveau.

Den høje mobilitet gør toiletvognen velegnet til alle typer af fester, receptioner, byfester o.l. i Horsens og omegn. Skal kun tilsluttes almindelig 230 v strøm, så den stilles meget hurtigt op og kan nemt flyttes.

Toiletvognen har en egenvægt på 1.500 kg.

Vi har 5 stk. toiletvogne af denne toiletvogn-model til udlejning. Derfor kan vi også hjælpe, hvis der er behov for mere end én.

Det er muligt at bestille både levering og afhentning af toiletvognen, og vi sørger altid for den trælse rengøring.

Ønske du at leje en toiletvogn i Horsens eller omegn, så klik på Gå til Bestilling ↓↓ og vælg “Toiletvogne” øverst i menuen til venstre.

I vores webshop kan du leje meget mere end toiletvognen. Vi er specialister i alt til festen.

GÅ TIL BESTILLING !