Leje af toiletvogn i Odense

leje af toiletvogn i Odense - VATS.DK

Vi udlejer toiletvogne i Odense og omegn

Skal du afholde en fest eller et arrangement i Odense, hvor der er brug for leje af en toiletvogn, så har vi en rigtig fin toiletvogn til formålet.

De toiletvogne vi lejer ud i Odense og omegn har høj mobilitet og hygiejneniveau.

Vores toiletvogne er af højeste kvalitet, i stilrent design og til gode priser.

Hvis du er interesseret i udlejning af én eller flere toiletvogne til et arrangement i Odense eller i nærheden af Odense, skal du bare klikke på GÅ TIL BESTILLING nederst på siden og herefter vælge ”Toiletvogne” øverst i menuen til venstre. Toiletvognene skal afhentes i Vejen. Alternativt kan levering bestilles.

På vores bestillingsside kan du også leje alt det andet til fester og arrangementer.

Yderligere info om de toiletvogne, vi udlejer i Odense og omegn:

Dobbelt VIP vakuum toilet ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi tilbyder den mest avancerede toiletvogn på markedet. Da det kun er nødvendigt at tilslutte strøm, kan den bruges til mange forskellige arrangementer. Vores vacuum toiletvogne har nemlig kloak og vand indbygget i vognen.

Den type toiletvogn vi lejer ud i Odense, er derudover blant de pæneste og hygiejniske på markedet. Der er to rum med hver ét vandskyllende toilet og én porcelænshåndvask.

Toiletvognen har en tankkapacitet på ca. 600 besøg. Det svarer til ca. 100 personer til en fest. Hvis der er behov for en større tankkapacitet, er det muligt at pumpe i ekstern tank eller kloak. Derved kan toiletvognen klare endnu større arrangementer.

Vakuumtoilettet har et yderst lavt vandforbrug på ca. ½ liter pr. skyl. Det foregår i et lukket anlæg, som giver et højere hygiejneniveau.

Da der ikke kræves nogen former for tilslutning ud over almindelig 230 v strøm, er toiletvognen særdeles mobil meget velegnet til alle typer af arrangementer, fester, receptioner, byfester o.l. i Odense og omegn. Hurtig opstilling og kan nemt flyttes.

Toiletvognen har en egenvægt på 1.500 kg.

Vi har pt. 5 stk. af denne type toiletvogne til udlejning. Vi kan således også hjælpe, hvis der er behov for mere end én.

Ønsker man det, kan vi både levere og afhente vognen. Rengøringen sørger vi altid for.

Ønsker du at leje en toiletvogn i Odense, så klik på Gå til Bestilling ↓↓ og vælg “Toiletvogne” øverst i menuen til venstre.

I vores webshop kan du leje meget mere end toiletvognen. Vi er nemlig specialister i alt til festen.

GÅ TIL BESTILLING !