Leje af toiletvogn i Vejle

leje af toiletvogn i Vejle og omegn - VATS.DK

Toiletvogne til udlejning i Vejle og omegn

Er du på udkig efter en eller flere toiletvogne til et arrangement i Vejle? Så har vi den mest avancerede toiletvogn på markedet.

Vi lejer glædeligt vores nydelige toiletvogne ud til kunder i Vejle og omegn. Toiletvognen er yderst mobil, da den kun skal tilsluttes strøm.

Den toiletvogn-model vi har, er af allerhøjeste kvalitet, i flot design og til en konkurrencedygtig pris.

Hvis du har interesse i at leje én eller flere toiletvogne til et arrangement i Vejle, skal du bare klikke på GÅ TIL BESTILLING nederst på siden og herefter vælge ”Toiletvogne” øverst i menuen til venstre. Toiletvognene skal afhentes i Vejen. Alternativt kan levering bestilles.

På vores bestillingsside kan du også leje alt det andet til festen. Vi er nemlig eksperter på området.

Info om de toiletvogne, vi lejer ud i Vejle og omegn:

Dobbelt VIP vakuum toilet ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi tilbyder udlejning af den mest avancerede toiletvogn-model på markedet. Den kan bruges til mange forskellige arrangementer, da den kun skal tilsluttes strøm. Det er fordi, at vores vacuum toiletvogne har den store fordel, at de ikke skal tilsluttes til kloak eller vand. Det er nemlig indbygget i vognen.

Toiletvognen, vi lejer ud i Vejle og omegn, er derudover også en af de pæneste og mest hygiejniske på markedet. Der er to rum, hvor begge har ét vandskyllende toilet og én porcelænshåndvask.

Toiletvognen har en tankkapacitet til ca. 100 personer til en fest (ca. 600 besøg). Hvis der er behov for det, er der dog mulighed for at pumpe i ekstern tank eller kloak, så den kan klare endnu større events.

Vakuumtoilettet har et vandforbrug på ca. ½ liter pr. skyl. Det er meget lavt. I et lukket anlæg, der giver et højt hygiejneniveau.

Der kræves kun tilslutning af almindelig 230 v strøm, så toiletvognen er særdeles mobil meget velegnet til alle typer af fester, receptioner, byfester o.l. i Vejle og omegn. Den er meget hurtig at stille op og kan nemt flyttes rundt.

Toiletvognen har en egenvægt på 1.500 kg.

Vi har 5 stk. toiletvogne af denne type til udlejning, så vi kan også hjælpe, hvis der er behov for mere end én.

Vi sørger altid for rengøring og kan også stå for levering og afhentning, hvis det ønskes.

Hvis du ønsker at leje en toiletvogn i Vejle eller omegn, så klik på Gå til Bestilling ↓↓ og vælg “Toiletvogne” øverst i menuen til venstre.

I vores webshop kan du leje meget andet end toiletvognen. Vi har nemlig alt til festen.

GÅ TIL BESTILLING !