Service & teltudlejning i Kolding
… vi har alt til festen ↓↓

Teltudlejning - leje af telt i Kolding

Teltudlejning i Kolding

Har du behov for at leje et telt i Kolding, så er Vejen-Askov Telt og Serviceudlejning specialister på området. Vi har erfarne og dygtige medarbejdere, der kan hjælpe med af finde det rette telt til netop dit behov. Vi har udlejet telte til mange forskellige fester og arrangementer. Vores kunder oplever altid høj service og tryghed, og vi stræber efter at være den foretrukne samarbejdspartner ind for teltudlejning i Kolding. Det er helt op til dig, hvor meget vi skal involveres i forhold til levering, returnering og opsætning af teltet. Du kan se vores forskellige telte ved at klikke på GÅ TIL BESTILLING nederst på siden.

Serviceudlejning i Kolding

Søger du ekspertise inden for serviceudlejning i Kolding, så vil Vejen-Askov Telt og Serviceudlejning være det rette valg. Vi har alt hvad man kan ønske sig til den perfekte bordopdækning. Mulighederne er mange og vi hjælper gerne med gode råd og ideer. Vi ønsker at blive 1. valg til leje af service i Kolding. Derfor tager vi også opvasken hver gang. Servicen skal bare skrabes af og så bare ned i de plastikkasser, servicen blev leveret i. Idet vi selv sørger for at vaske op, kan vi også sikre en høj hygiejne på vores serviceudlejning. Ønsker du leje af service i Kolding, kan du se hele vores udvalg ved at klikke på GÅ TIL BESTILLING nederst på siden.

Serviceudlejning - leje af service i Kolding

Leje af toiletvogn

Har du et større arrangement i Kolding, kan det være praktisk at leje en toiletvogn. Hos Vejen-Askov Telt og Serviceudlejning har vi den mest avancerede toiletvogn på markedet, som vi gladeligt lejer ud til vores kunder i Kolding. I hele 2019 lejer vi toiletvognen ud til en introduktionspris på kun kr. 2.450, -. Der er en høj mobilitet, da toiletvognen kun skal tilsluttes strøm (kan også tilsluttes tank eller kloak, men det er ikke nødvendigt). Kan vi friste med udlejning af toiletvogn til et arrangement i Kolding, skal du bare klikke på GÅ TIL BESTILLING nederst på siden og herefter vælge ”Toilet” øverst i menuen til venstre.

Leje af toiletvogn i Kolding

Alt til festen

Vi tilbyder ikke kun teltudlejning, serviceudlejning og leje af toiletvogn i Kolding. Hos Vejen-Askov Telt og Serviceudlejning har vi simpelthen alt til festen. Sortimentet omfatter også borde, stole, stofduge, servietter, lysekroner, lyskæder, flagallé, rød løber, musikanlæg, bar, fadølsanlæg, popcorn-maskine og meget, meget mere. Se det hele her ↓↓↓

Udlejning af alt til festen i Kolding
GÅ TIL BESTILLING !